Christian Juhler

Den yngste deltager i Alex's Corner nogensinde. En herlig, ambitiøs og meget musikalsk ung mand. Han er 16 år gammel og klar til at starte på gymnasiet på Performance Akademiet. Det betyder, at han skal bruge en stor del af tiden på musik. I sin tid startede han i drengekoret med klassisk musik, men med tiden er han blevet mere optaget af rytmisk musik. Han er inkarneret Beatles fan - på en skøn nørdet måde. Tror du, han giver prøver på sin musikalske kunnen?....lyt med på min samtale med ham.

05-08-2023 12:15    32:41

Andre episoder i denne podcast

Leif Christensen
Kan man kombinere to så forskellige sportsgrene som dans og fodbold? Leif Christensen har kunnet. Og været god til begge dele. Derudover har musik har altid betydet meget for ham. Han har derfor allerede besluttet, hvad der skal spilles i kirken på hans sidste rejse. Hvis du vil vide, hvad det er, så klik på podcasten
04-03-2024 08:52    45:19
Lotte Meienburg
I 1982 kunne Lotte Meienburg pludselig ikke løfte armene over skulderhøjde. Det gik over. Det samme gjorde nogle år senere problemer med et knæ, der føltes som gelé. Men i 1989 fik hun konstateret en uhelbredelig sygdom. Hør i min samtale med Lotte, hvordan hun lever det gode liv, selvom hun har en sygdom, der ikke kan kureres. - Jeg er hårdt ramt i benene, men ikke i armene eller i hovedet
27-11-2023 11:29    48:25
Leif Erbs Rasmussens
Efter en spreder kommer en samler. Hvis det er rigtigt, har der helt sikkert tidligere boet en spreder i Leif Erbs Rasmussens hus. Han har en autografsamling, som nok ikke findes magen til i Danmark. Og så har han mere end 6.000 CD'er og et utal af LP-plader. Mød et dedikeret menneske, der nu også er i bestyrelsen for Hospice Sønderjylland og formand for Støtteforeningen samme sted.
14-10-2023 13:09    45:50
Niller Esbensen
Fodbold har hele livet været en central del af Nillers liv. Han skiftede en fast stilling i bankverdenen ud med en stilling som forretningsfører i HFK. I dag er han administrationschef i Sønderjyske Fodbold. Hør om hans spændende liv i fodbold.
02-09-2023 12:45    47:48
Lisbeth B. Rasmussen
Hvad er det, der driver Lisbeth, når hun tager til USA inden gymnasiet og derefter igen til USA to år på college efter gymnasiet? Er det eventyrlyst eller bare almindelig udlængsel? Hvorfor holder hun i den periode høns? Hvad er ideen bag at forlade tryghed og familie i Danmark som 58-årig og tage arbejde på Mallorca i 4 måneder? Er yoga for alle? Og hvad er opskriften på det gode liv? Vi kommer langt omkring i vores samtale, som du kan høre her.
19-07-2023 12:15    38:33
Bent og Idas Andersens liv
Musik er et nøgleord i Bent og Idas Andersens liv - og har altid været det. Bent er en fremragende guitarist, omend han aldrig har levet af musikken. 50 guitarer og alskens anlæg rundt i huset (selv i hønsehuset) er det tydelige bevis på en dyb passion for musik. De to har spillet hver for sig, sammen og sammen med diverse familiemedlemmer. De har begge altid haft en kærlighed til og omsorg for børn, der har det svært i livet. Derfor har de påtaget sig det store ansvar det er at have plejebørn. Det - og meget mere - fortæller de om i vores samtale. Hør også, hvorfor astma kan være lykken i ens liv.....
15-04-2023 12:41    56:36
Kerstin Petersen
Hvordan kan en uskyldig telefonsamtale fra Vojens til Stockholm føre til, at en ung svensk pige slår sig ned i Danmark og ender med at blive leder af turistbureauet i Haderslev? Efter mere end 50 år i Danmark melder spørgsmålet sig: Er du mest svensker eller mest dansker? Hør svarene i denne samtale med Kerstin Petersen
13-03-2023 14:40    38:05
Lone Skovfoged
Jeg har været på besøg hos en driftig kvinde med fart på. Hun er åben for forandringer og nye udfordringer. Det med at hvile på laurbærrene ligger hende fjernt. Hun har altid haft en fobi med vand og har derfor aldrig lært at svømme. Så blev hun tilbudt at stå på vandski under et ophold på den engelske sydkyst. Turde hun tage denne udfordring...?? Få svaret i denne podcast.
25-02-2023 12:57    40:54
Ingolf Bak
Selv om man har studeret Samfundsfag på Ålborg Universitet, kan man som humanist godt ende som direktør i en hardcore teknisk verden. Selv om man er opdraget i et indremissionsk hjem i Himmerland, kan man godt revidere det moralske kompas. Hvad oplever man, når man som 17-årig kaster sig ud i sømandslivet fjernt fra danske kyster? Og er kvinderne i Manila noget særligt? Og hvad var der med de der projektører ophængt i store kraner på Haderslev Stadion til superligakampe? Hør min samtale med Ingolf Bak.
11-02-2023 12:15    42:02
Ole Gellert Andersen
Kan man være "vi's" med direktøren? Kan ambitioner få én til at klippe sit lange hår i jagten på et job? Kan man have begge ben på jorden, når man helst vil hænge i et svævefly højt oppe i luften? Kan man være rocksanger og bankassistent på samme tid? Hør svarene i min samtale med Ole Gellert Andersen, formand for Haderslev Kasernes Venner.
28-01-2023 13:40    41:16
Kurt Helgesen
Min gæst denne gang har haft en målsætning om at være pensionist i flere år end han har været aktiv sit job. Og det mål har han nået. Det hænger sammen med god fysisk form, et godt helbred...og en lav pensionsalder. Gæt et job.... Få svaret i min samtale med Kurt Helgesen. Han er københavneren, der taler københavnsk, men har fået et sønderjysk hjerte.
23-01-2023 08:38    48:42
Flemming Just
Han er født og opvokset i den lille Århus-forstad Hinnerup. Som voksen gik det via journalisthøjskolen i Århus til Fredericia og senere Haderslev. Han markerede sig på JyskeVestkysten Haderslev som lokalredaktøren med den skarpe pen. Han turde blande sig og stille de udfordrende spørgsmål. Ved siden af journalistgerningen er det blevet til diverse publikationer og flere bøger. Især hans og Poul Erik Thomsens bog om Damkatastrofen i 1959 er en vigtig dokumentation. Måske er der flere bøger på vej? Det får du svar på ved at lytte med på min samtale med Flemming Just.
04-01-2023 08:53    46:58
H.P. Geil
Han var den yngste borgmester, da han blev valgt. Han er den borgmester, der har siddet længst i borgmesterstolen. Han startede som sparekasseassistent. Du har sikkert gættet, der er tale om tidligere borgmester i Gram og Haderslev kommuner: H.P. Geil Hør sjove historier og anekdoter fra hans liv, som har været meget spændende. Hør også gode visdomsord fra en mand med stor livserfaring
03-12-2022 13:13    39:51
Lotte Leth-Sørensen
Efter gymnasiet i Kolding rejste Lotte Leth-Sørensen til Los Angeles for at gå på college. Hun blev i "Sunny California" i tre år, inden hun vendte tilbage til fædrelandet. Pigen fra Vamdrup bosatte sig i København og startede uddannelse inden for marketing. Hun gjorde det godt og var i gang med en fin karriere, da kærligheden fik hende tilbage til Sønderjylland. Hendes mand blev rektor på STUK i Toftlund, og Lotte fulgte med tilbage til den landsdel, hun kom fra. Efter kommunikationsjobs, bl.a. i Tønder Kommune, blev hun i januar 2019 leder af Kulturhus Bispen. Ifølge hende selv er det "det bedste job nogensinde. Hun er blevet så glad for Haderslev, at hun nu har bosat sig i byen. Hør hendes spændende historie
12-11-2022 13:06    39:12
Jesper Heinz
Hvad er han egentlig den gode Jesper - musiker (guitarist) eller pædagog? Det giver han et glimrende svar på i denne samtale. Jesper fortæller sin spændende historie om sin opvækst i Haderslev i 80'erne, hvor han ind imellem fik et prædikat som "utilpasset". I dag bor han i Vejle med kone og tre børn og har et arbejde, han elsker, hvor han bruger musikken som et pædagogisk middel til at nå børnene, især i de små klasser. Han får heldigvis tid til også at være udøvende musiker.
30-09-2022 08:46    45:02
Ulla Bergholdt
Fra Over-Jerstal til Livø. Hvad førte Ulla til Livø efter stop i bl. a. Haderslev, Odense og Hajstrup og flere steder i Nordjylland? Uddannet folkeskolelærer med et stort talent for madlavning. Hør hvordan hun blev TV-star i Masterchef og dokumentar fra Livø. Sygdom og modgang har ikke kunnet stoppe hende. Hun shiner som aldrig før. Mød Ulla Bergholdt.
09-08-2022 17:00    49:40
Johnny Thomhav
Johnny Thomhav bor i Øsby, men kom som ung knægt til Sønderjylland fra det københavnske. Det høres tydeligt på hans sprog. Johnny var allerede som dreng optaget af musik og tog musik som linjefag på Seminariet. Ved siden af sit virke som skolelærer og senere inspektør i Folkeskolen har han dyrket - og dyrker stadig - den rytmiske musik. Han spiller i flere bands. Johnny er hele tiden i overhalingsbanen, selvom han er pensioneret fra inspektørjobbet. Man kunne kalde ham Flyvende Bedstefar.
17-07-2022 09:55    53:01
Anette Riis Svendsen
Anette Riis Svendsen er måske bedst kendt for sit virke som formand i Røde Kors Haderslev, hvor hun nu koncentrerer sig om besøgstjenesten og fællessang-arrangementerne. Hun er oprindelig Falstring, men kom til Jylland, hvor hun blev lærer på Kolding Seminarium. Hun og hendes mand har - efter deres tre sønners farvel til barndomshjemmet - fået opgaven at give to tvillingepiger et trygt hjem. Ved siden af alt det starter Anette et studium på Århus Universitet til september. Om der er knald på.....hør selv min samtale med hende.
21-06-2022 15:04    48:51
Johanna Løhde
Hun er uddannet fra Musikkonservatoriet med hovedfag i rytmisk korledelse og sangskrivning. Ud over at undervise har hun sin egen solokarriere. Hun er en meget efterspurgt backingsanger, bl. a. for Alphabeat, Stine Bramsen, X-Factor sæson 2016 og 2017, Jesper Lundgaards juleshow 2015, 2017 og 2018. Korleder for Sønderborg Gospel Choir og Joyful Voices i Århus. Hun danner sammen med husbond Rasmus jazzduoen Løhde Nielsens Duo. Mine damer og herrer: Nyd en lille time i selskab med Johanna Løhde.
02-06-2022 10:16    48:29
Ursula Müller
Ursula Müller har været utrolig aktiv i hele sit 76-årige liv. Hun er en rigtig "flyvende farmor". Som ganske ung overtog hun Årøsund Færgegård (nu Badehotel) sammen med sin mand Bubi Müller. Året efter kom oliekrisen, så der var masser af modvind, men de klarede skærene i mange år. Ursula har stadig fart i sokkerne og mange interesser: jazzmusik, bestyrer af Blå Kors butik, dans, barnebarn og meget mere. Hør hende fortælle om sit spændende liv fra gymnasiepige via Pigegarden og restauratør til butiksbestyrer i forskellige butikker og meget mere.
07-05-2022 12:49    39:14
Vibeke Helsinghoff
Jeg har besøgt Vibeke Helsinghoff i Christiansfeld. Tror du, hun har været danmarksmester i noget? Tror du, hendes hus har vundet præmier? Tror du, hun har været tambourmajor? Hør svaret i vores samtale. Hør om hendes varierede liv. Vibeke er godt nok gået på pension, men ligger så sandelig ikke på den lade side.
20-04-2022 09:35    51:07
Johnny Jacobsen
Johnny er født og opvokset i Haderslev. Han har det med at stikke snuden frem og dermed blive involveret. Selvom han har passeret 70 år, er han aktiv i 6 bestyrelser. Han var gennem en menneskealder kørelærer, mest i militæret, men også privat. Han var som 16-årig i lære i to år inden for en meget feminin branche.....den blev også for feminin for ham. Hør i udsendelsen om, hvilken branche der er tale om.
26-03-2022 13:46    40:23
Lennart Madsen
Museumsinspektør på Museum Sønderjylland, Arkæologi. Alle kender Lennart - men gør de nu også det? I denne Podcast fortæller Lennart om sine fritidsinteresser og sin baggrund og rødder. Han afslører, hvorfor han blev klassisk student dengang på Haderslev Katedralskole. Det er ikke, som du tror! Har Lennart mere eller mindre end 2.000 rockplader og CD'er? Gæt og lyt så til vores samtale.
11-03-2022 15:48    48:51
Alex bag tribunen
19-02-2022 13:03    30:02
Bent Clausen
De fleste kender Bent Clausen som en stor personlighed i dansk fodbold. Han sidder i DBU's bestyrelse og arbejder meget med landsholdet og landsholdets udvikling og image. Men tag ikke fejl: Breddeidrætten har en kæmpe plads i Bents hjerte og har altid haft det. "Der skal være plads til dem, der sparker lidt skævt til bolden". Bent har ikke altid arbejdet fuldtids (godt og vel) for fodbold - tro det eller lad være. Hør mere om, hvad han ellers har lavet i sit liv.
29-01-2022 13:03    42:17
Alex besøger Søren i Fole
Søren og Ole Klinkby startede som ganske unge knægte Radio Globus. Jeg har været på besøg i Fole hos Søren, som fortæller om den spæde start og generelt om sin karriere i mediebranchen. Søren er fyldt med gode ideer - en typisk iværksætter. Og så er han en god fortæller. Normalt er det ham. der har gæster i studiet. Nu får han lov at prøve at sidde i den varme stol
15-01-2022 13:15    45:13
Christian Schultz
Christian Schultz er koordinator for Haderslev Butikker. Han er en ildsjæl, som konstant får nye ideer. Hvad mener du f. eks. om gule juletræer? Christian fortæller om julens aktiviteter i Haderslev by.
20-12-2021 11:10    18:35
Julemanden
Et af livets store spørgsmål er: Hvad laver julemanden, når han ikke er julemanden? Sover han virkelig hele tiden? Det er lykkedes mig at finde julemanden. Han fortæller om sit spændende arbejde og også om, hvad han ellers får tiden til at gå med. Det er ikke kedeligt. Bl.a. kan du høre om dengang, julemanden greb butikstyve i at stjæle spiritus for flere tusinde kroner.....
11-12-2021 13:38    22:07
Orla Mortensen
Orla Mortensen er ægte Haderslever - og er det med hud og hår. Han har været bankmand i hele sin aktive erhvervskarriere. Næsten alle i byen kender dog mest Orla for hans kæmpe engagement i lokale foreninger og organisationer, bl. a. sportschef i SønderjyskE. Han var med til at starte Idrætsakademiet og sad som bestyrelsesformand i 18 år. Hør om alt det andet fra Orlas CV og om , hvorfor han spadserer rundt på Møn helt alene i fire dage
04-12-2021 13:01    45:50
Lars Mouritsen
Lars Mouritsen er Ganisonskommandant på Haderslev Kaserne. Han er kasernens øverste chef. Det bliver man ikke uden en lang og meriterende baggrund i det danske forsvar. Hør Lars’ rejse fra en start i herreekvipering på Mors til en af de højeste poster i militæret.
26-11-2021 14:06    40:31
Merete Fredsted
Merete var et af dansk svømnings store talenter. Da hun gik på gymnasiet stoppede hun karrieren. Afsavnene var trods alt for store. Hun har taget flere uddannelser og haft forskelligartede jobs. Hun fik i 2000 diagnosen sclerose. I dag er hun afhængig af sin kørestol, hvilket imidlertid ikke forhindrer hende i at have et aktivt liv med masser af engagement, ikke mindst i arbejdet for og med handicappede. Hør hendes historie her.
19-10-2021 09:03    31:35
Nikolaj Mineka
Allerede som elev på teaterskolen i Århus havde Nikolaj en klar ambition om at blive teaterchef. Det lykkedes. Han har siden 2014 været teaterchef på Teatret Møllen i Haderslev. Hør om hans vej fra Roskilde til Haderslev via København og Århus. Nikolaj har interessante og lidt anderledes tilgange til ledelse på et teater, der er gået fra kollektiv ledelse til en decideret leder.
23-09-2021 11:39    47:00
Henrik Pors
Tre temaer har gennemsyret Henriks professionelle liv: Idræt, pædagogik og ledelse. Som 20 årig blev han Vojens Idrætsforenings yngste formand, samtidig med han studerede på Lærerseminariet i Haderslev. Efter forskellige lærerjobs på Fyn og Sjælland blev han leder på to private skoler, senest på Haderslev Realskole. Hør om dette og om hans forhold til sin familie.
23-09-2021 11:38    45:22
Teddy Pedersen
Midt-/vestjyden, der blev Æreshertug i Haderslev. De fleste kender Teddy som formand for HFK gennem 17 år. Men husker du også, at han var primus motor, da Landsstævnet blev afviklet for 26.000 deltagere i Haderslev? Teddy fortæller mange interessante detaljer fra sit liv, bl. a. om sin solotur til Australien et par år efter en alvorlig kræftsygdom. I den mere muntre ende af skalaen kan du høre om, hvorfor Teddys far troppede op på Grindsted Sygehus i smoking...og træsko
13-09-2021 12:04    48:59
Lars Mini Hansen
Ingen har glemt den lille store spiller i først HFK, senere SønderjyskE. Han er indbegrebet af en klubloyal spiller. Han er stadig en personlighed i klubben, både som veteranspiller, leder og træner. Lars er også et omsorgsfuldt familiemenneske med et stort hjerte. Han og fruen, Marianne, har som plejeforældre set det som en livsopgave at give to drenge på 7 og 4 et kærligt hjem med sunde værdier.
13-09-2021 12:03    30:43
Ole Sørensen
Ole har spillet teater helt fra sin tid i børnehaven (som i øvrigt var tysk). Han fortæller om sin karriere og sit liv, både som komiker og såkaldt seriøs skuespiller gennem 42 år på Teatret Møllen
02-09-2021 09:13    41:02
DANSKTOPFESTIVAL
Alex har være forbi Svendborgsund Dansktopfestival
26-08-2021 09:16    14:24
Christian Skovfoged
I denne udgave besøger jeg Christian Skovfoged. Først uddannet folkeskolelærer, derefter en lang karriere inden for politiet og nu administrerende direktør i HAB. Ja, karrierens vej har slået spændende sving for Christian Skovfoged. Han har sågar også oplevet - og overlevet - en shitstorm. (Og så er han en kompetent musiker)
16-08-2021 08:21    41:23
Besøg hos Jens Peter Platz
I denne udgave af Alex’ Corner gæster jeg JP. Platz. Jens Peter Platz er 91 år og still going strong. Han tager mig med gennem hans lange arbejdes live som har budt på mange forskellige ting – bland andet som Mercedes Benz forhandler i Haderslev. JP. Platz gik på pension som 70-årig for at dyrke sin store passion for veteran motorcykler, men ikke nok med det, så går han trods hans høje alder stadig til gymnastik – og det har han gjort i 57 år.
05-08-2021 14:09    39:39
På besøg hos Hanne Lene Haugaard
I denne episode kan du stifte bekendtskab med Hanne Lene der er ansat ved Haderslev Kommune som foreningskonsulent. Hun fortæller om arbejdet som konsulent og om rejsen fra Sønder Vidstrup til Norge, Skagen og videre til København for efterfølgende vende hjem igen.
05-08-2021 13:42    38:45
Alex besøger Mia Tjerrild Jacobsen
Alex besøger Mia Tjerrild Jacobsen
12-11-2020 14:32    35:14
På besøg hos Carsten Moos
I denne episode er Alex på besøg hos hos Carsten Moos
12-11-2020 14:31    40:44
På besøg hos Annette Kastbjerg
i denne udgave gæster Alex Annette Kastbjerg. lyt med og lad dig underholde
12-11-2020 14:30    44:25
På besøg hos Niels Ole Poulin
I denne udgave snakker Alex med Niels Ole Poulin
12-11-2020 14:30    43:44
På besøg hos Inga Lykke
På besøg hos Inga Lykke
12-11-2020 14:29    40:55
På besøg hos Kirsten Mørk
Velkomme til denne episode hvor Alex er på besøg hos Kirsten Mørk
12-11-2020 14:28    46:48
Jens Kaptain
i denne udgave gæster Alex Jens Kaptain
12-11-2020 14:27    48:54
Besøg hos Martin Knude
I denne episode Besøger Alex Martin Knude
12-11-2020 14:26    38:47
Besøg hos Thor Lange
Besøg hos Thor Lange
12-11-2020 14:25    45:17
Handymand Bent Hjuler
Bent Hjuler er en mand der har prøvet lidt af hvert og så er han en rigtig handymand.
12-11-2020 14:21    47:16